Gedragstherapie

Wanneer je hond ongewenst gedrag laat zien is het fijn als er iemand met je mee kijkt en je individueel hulp krijgt hierbij.

Er wordt naar het gedrag van je hond gekeken en aan de hand daarvan advies gegeven. Er zal direct getraind worden met je hond zodat je meteen met het ongewenste gedrag aan de slag kan.

Je krijgt de bevindingen en trainingstips per mail nagestuurd en in onderling overleg kan er een vervolg afspraak worden gemaakt.

Een gedragstherapie kan wenselijk zijn wanneer je hond;

- naar andere honden uitvalt
- naar mensen uitvalt
- tegen de baas gromt
- heel erg aan de riem trekt
- weg loopt
- heel erg angstig is voor dingen
- enzovoort.....

  Voor een gedragstherapie kan een afspraak gemaakt worden op de maandag , dinsdag en donderdag avond, de woensdag en donderdag middag en de zaterdag ochtend.

De kosten zijn;

Eenmalige gedragstherapie bij ons op de hondenschool:                                             €115,-
(intake, training, stappenplan op de mail en na 2 weken contact)

Eenmalige gedragstherapie bij u thuis in een straal van 25km bij ons vandaan:       €140,-
(intake, training, stappenplan op de mail en na 2 weken contact)

Gedragstherapie met daarna 4 lessen in een klein groepje:                                         €150, -
(intake, training, stappenplan per mail en 4 lessen)

Gedragstherapie met daarna 4 privélessen:                                                                    €195,-(Bij 5 lessen bij u thuis wordt er een extra toeslag gerekend.)

Helaas gebeurt het regelmatig dat mensen niet op komen dagen. Wij hebben dan een extra instructrice op de lesgroepen geregeld zodat u de volledige aandacht van de gedragstherapeut kan krijgen. U kunt zich voorstellen dat wij dan met extra kosten blijven zitten. Hierom zijn wij genoodzaakt om een voorschot van €50,- te vragen. Pas dan wordt er een plekje voor u gereserveerd bij de gedragstherapeut. 

Dit bedrag dient uiterlijk 3 dagen voor aanvang overgemaakt te worden naar rekeningnummer NL34INGB0007155583 tnv Dogs4care ovv uw naam en dag en tijdstip afspraak.