Hondenschool

 

Training, opvoeding en advies bij Dogs4care . 


De puppy cursus is dusdanig ingericht dat u en uw pup vanaf de leeftijd van 8 weken welkom zijn. Rond de 12 weken start er een angstfase. Het mooiste is als u voor die tijd al een mooie basis heeft kunnen leggen. Rond de 16 weken begint de pre-puber fase en rond de 20 weken de puberteit. Voor elke fase hebben wij onze lessen op ingericht.

Ook kunt u bij ons terecht voor gedragstherapie voor uw hond.

Met onze therapiehonden bezoeken wij ouderen, gehandicapten en jongeren die wel ontspanning kunnen gebruiken. 

Dogs4Care Hondenschool & Therapiehonden zit sinds maart 2016 op het erf van Pensionstal Erve Vleerboer (paarden) aan de Vleerboersweg 28 te Albergen.
Op een prachtige locatie, in de boomgaard, bevinden zich twee ruime lesvelden die van elkaar afgescheiden zijn. De bomen zorgen zomers voor schaduw . Bij slecht weer hebben wij een leshal. 


Dogs4Care richt zich op de praktijk en onderscheidt zich hiermee van de meeste andere hondenscholen.

Dit betekent dat de lessen niet alleen op onze thuisbasis worden gegeven, maar ook in het bos, elders op ons erf en het winkelcentrum. De hond leert op deze manier op verschillende locaties gewenst gedrag aan.

Download hier onze App om volledig op de hoogte te blijven;
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.p7143FH

De App is ook in de Apple store te downloaden. Zoek op Dogs4care. 

Voor cursisten die een telefoon hebben waar geen apps op geïnstalleerd kan worden hebben wij een besloten pagina (snelpagina) op deze website waarop zij in kunnen loggen.