Hondenschool

Training, opvoeding en advies bij Dogs4care . 


De puppy cursus is dusdanig ingericht dat u en uw pup vanaf de leeftijd van 8 weken welkom zijn. Rond de 12 weken start er een angstfase. Het mooiste is als u voor die tijd al een mooie basis heeft kunnen leggen. Rond de 16 weken begint de pre-puber fase en rond de 20 weken de puberteit. Voor elke fase hebben wij onze lessen op ingericht.

Ook kunt u bij ons terecht voor gedragstherapie voor uw hond.

Met onze therapiehonden bezoeken wij ouderen, gehandicapten en jongeren die wel ontspanning kunnen gebruiken. 

Hondenschool Albergen (voorheen Dogs4Care Hondenschool & Therapiehonden) zit sinds maart 2016 op het erf van Pensionstal Erve Vleerboer (paarden) aan de Vleerboersweg 28 te Albergen.
Op een prachtige locatie, in de boomgaard, bevinden zich twee ruime lesvelden die van elkaar afgescheiden zijn. De bomen zorgen zomers voor schaduw . Bij slecht weer hebben wij een leshal. 


Hondenschool Albergen richt zich op de praktijk en onderscheidt zich hiermee van de meeste andere hondenscholen.

Dit betekent dat de lessen niet alleen op onze thuisbasis worden gegeven, maar ook in het bos, elders op ons erf en het winkelcentrum. De hond leert op deze manier op verschillende locaties gewenst gedrag aan.

Download hier onze App om volledig op de hoogte te blijven;
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.p7143FH

De App is ook in de Apple store te downloaden. Zoek op Dogs4care of Hondenschool Albergen. 

Voor cursisten die een telefoon hebben waar geen apps op geïnstalleerd kan worden hebben wij een besloten pagina (snelpagina) op deze website waarop zij in kunnen loggen. 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Belangrijk bericht omtrent het Corona virus en vakantie:

 

Ben je teruggekomen uit een oranje of rood gebied? Dan vraagt het RIVM je om 2 weken in thuisquarantaine te gaan. Aanvullend daarop willen wij je vragen om in de eerste 2 weken na thuiskomst ook níet naar onze lessen te komen. Óók niet als je geen klachten hebt of negatief getest bent. Dit ter bescherming van onze andere cursisten en onze collega's.

 

Kijk voor de actuele reisadviezen en kleurcodes per land op de app van Buitenlandse Zaken of op de site van Nederland Wereldwijd:  https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen.


Alleen samen krijgen we het Corona virus onder controle, we vertrouwen op jullie medewerking en begrip.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste allemaal,

 

Wij starten blij, maar wel voorzichtig, de cursussen weer op. Uiteraard met voorzorg maatregelen in een zo veilig mogelijke omgeving.
Dat betekent dat wij de volgende regels hanteren;

 • Blijf in de auto wachten tot de instructrice je komt halen.
 • Was voor je naar cursus komt je handen of gebruik desinfectans.
 • Houdt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Wij lenen geen spullen uit dus zorg ervoor dat je zoveel mogelijk alles zelf meeneemt.
 • Raak geen hekken aan, deze openen en sluiten de instructrices.
 • Heb je verkoudsheids verschijnselen, hoest of nies je of voel je je niet zo lekker zeg je les dan zo snel mogelijk af middels de Dogs4Care app, je les blijft staan en raak je niet kwijt.
 • Moet je onverwachts toch niezen/hoesten, doe dit dan in de binnenkant van je elleboog.
 • Heeft er iemand in het gezin koorts en/of is zij benauwd of ervaar je zelf deze klachten, dan geldt voor het hele gezin dat ze thuis moeten blijven (14 dagen lang).
 • Gelieve geen publiek mee te nemen (RIVM regel).
 • In de leshal graag een mondkapje gebruiken (eventueel bij ons verkrijgbaar).
 • De honden mogen weer met elkaar spelen maar dit is niet verplicht. 
 • Heeft de hond gepoept op het veld dan ruimt de instructrice de poep op met onze poepschep.
 • Download onze Dogs4Care app in Google play store of de Apple store om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen in de lessen (bij 30 graden of warmer is er geen les bijvoorbeeld).
 • Indien je niet kan bij voorkeur minimaal 24 uur van te voren via de Dogs4Care app of deze website doorgeven.

 

 

De lestijden  :

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag avond

Maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag ochtend.
Download onze app om de exacte tijden te zien. 

 

Je kunt je aan - en afmelden via de app.

Neem snoepjes en een speeltje mee. Een gewone riem (geen flexilijn) en een tuig of lederen/nylon halsband. Zit er een uur vol dan nemen wij contact met je op voor een nieuwe datum. Hoor je niets dan zit je erbij.