Therapiehonden

Aaien en knuffelen, spelen, wandelen of gewoon lekker lessen met een van de therapiehonden.
Ze leren je leiding te geven, te ontspannen of de eenzaamheid te verjagen.
Misschien helpen ze je herinneringen op te halen of zorgen ze gewoon voor een hoop plezier!
Ontdek het positieve gevoel wat honden jou in je huis of instelling kunnen brengen!

Dielke is een jonge Hollandse Herder (geboren in 2015). Zij is zeer rustig en houdt ervan om leuke trucjes uit te voeren. Ze houdt ook van knuffelen en kan soms met een wijze blik haar kop op je schoot leggen alsof ze wil zeggen; vertel het mij maar......
Ze is klein van stuk en vooral populair bij kinderen.

Leen (geboren in 2012) is de moeder van Dielke. Ze is wat lui aangelegd en vindt het vooral heel fijn om aan je voeten te liggen en geaaid te worden.
Voor voer komt ze in beweging! Dan laat zij ontzettend veel leuke kunstjes zien.

Olaf is een Golden Retriever (2013). Hij is geboren in Friesland. Olaf is een knuffelkont, hij heeft een rustig en zachtaardig karakter.
Meestal kijkt hij even de kat uit de boom voor hij in actie komt en verspilt geen energie waar het niet nodig is. Olaf vindt veel dingen leuk en vooral zwemmen is zijn grote hobby. Knuffelen, wandelen en spelen komen direct op plaats 2.

Sammy-Jo is een kruising Golden Retriever (2011).  Sam houdt van knuffelen en zwemmen. Ook vindt zij het geweldig om samen met Olaf de konijnen in het park de stuipen op het lijf te jagen. Uiteindelijk kansloos natuurlijk.

De honden werken op de woensdag en donderdag middag tussen 13:30 uur en 17:00 uur

De kosten zijn €15,- per individu  per 30 minuten. Voor een afdeling of woonkamer vragen wij €40,- voor ongeveer 45 tot 60 minuten.